Tumblr Mouse Cursors

Wednesday, 18 April 2012


Kisah cinta kila      

  Mesti korang ingat apa kan ? HAHA . Kila cuma nak cakap yang kila rindu sangat dekat dye . Siapa lagi selain family yang kila sayang mesti la bf kila . Yang selalu buat kila happy , kadang-kadang yang boleh dengar apa sahaja masaalah kila . Cinta?? eh-2!! tibe-tibe pulak ... HAHA ! bagi kila bagi sesiapa yang tak pandai menggunakan cinta itu dengan sebaik nya akan menjadi cinta itu kejam bagi mereka .


Macam kila dengan bf kila , memang kiteorang selalu bertengkar , lumrah dalam setiap couple . Tak sah kalau kiter tak bergaduh . Mesti ade komflik dalam setiap pasangan . Cemburu ??Kalau nak di ceritakan pasal cemburu ..Kila ni pon kuat jugak cemburunya . Alah ! nama pon perempuan kan . Tapi kila tak cakap la all girlls ..some girls . Kadang-kadang di sebabkan cemburu lah , akan membuatkan pasangan itu boleh bertengkar then boleh putus * clash----


Hubungan kila dengan bf kila dah masuk 1tahun 10bulan . Tak sangka kila boleh bertahan dengan si dye . Walaupon kadang-kadang hati ni sakit bila di marah . Marah pon untuk kebaikan kila jugak . Cuma kila ni jer yang degil sebab tak nak dengar cakap . ! Ade kesah la pulak .! Kila harap hubungan kila ni akan kekal sampai hujung nyawa . Dye per nah cakap dekat kila , bie selalu doa agar hubungan kiter ini tak ade penghujung macam kiter berlari dekat bulanyang sentiasa berlari then terus berlari . Umpama itu . wah !! jiwang ayat aku .

Last kila betul-betul lepas kan rindu masa kila overnight dengan dye dekat dataran merdeka .Satu malam kila dengan dye tak tdor . Kila happy sangat .


       


 Kesian kan dye , time ni dye mengantuk sangat pagi tuh . Tapi ak still nak bergambar dengan dye . HAHA! Sampai mata pun dah tak boleh di bukak . Nak tak nak dye layan kan jer la kerenah aku ni.




1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete