Tumblr Mouse Cursors

Friday, 23 December 2011

MY SAYANG .

. Inilah bf ak . . Name dye Muhamad Najib Bin Abu Kasim . .Umo dye sebaya jer dengan ak . 19 tahun . . Tarikh lahir dye 11/08/1992 . . Sekarang dye still belajar lagi . Sume sama dengan ak kan ! HAHA ! Banyak kenangan pahit manis ak dengan dye . Pedih , menangis sume ak dah lalui pon . Tipu la klo setiap pasangan tak ade konflik dalam sebuah pasangn tu . ! Hari ni ak nak cerita kan pasal mamat ni . Ak thu, ak dah banyak susah kan idup dye . Dye sanggup buat aper jer tuk ak . That's why la ak sayang sangat dekat dye . Ade satu hari tuh , dye berkerja semata-2 tuk cari duet untuk kiterorang berdua nak kluar . sampai dye jatuh sakit . Dye pernah cakap dekat ak , sampai luka-2 tangan dye . Ak respect lelaki jenis macam tuh coz , dye sanggop buat per jer tuk ak . Sayang ! , bby sayang sangat dekat b . ! Walaupun kiter sering sangat bergaduh tp , b banyak bersabar dengan perangai bby kan . Semalam ak baru jer kena marah dengan dye ni ! JAHAT kan . Ak pon salah jugak , suka pkir yang bukan-2 . Ak pon x thu la nper ak boleh pkir yang bukan-2 . Dye ni satu jer , dye x suka klo bende yang dye tak buat tp ak tduh dye seolah-2 perkara tuh dye yang buat . Bf ak ni memng kepala angin pon . Tp ak pon sama . Orang kater kalo due-2 kepala angin, memang susah la . Sebabtuh , ak selalu ingat kan dye control skit marah tuh . Bby harap sangat sayang ! Bby x nak nanti antara kiter akan terlepas perkatan " PUTUS " . Memang setiap pasangan tidak mahukan putus erti kata lain CLASH .! woww !! x snggop ak . ak dah terlampau sayang sangat dekat dye walaupon dye ni kepala angin . Sabar jer la . Sabar-2 seorang perempuan pon ade lah batas nyer RIGHT ! . okeyyh .. :)

                 

. Mamat ni poyo kan . HAHA ! . dYE la Bf ak . Time ni bukan untuk lumba basikal okeeyy !! . Time ni ak dengan dye dekat kampung . Bukan kampung ak but kampung dye dekat Melaka . Ak ikut dye balik kampung . Best la jugak . Bukan nak kutuk la , cuma nak ngumpat sikit . Dye ni memng poyo . Tak sah klo tak amek gambar . Per orang putih kater , snap-2 . HAHA ! but , sekali tengok comel jugak . HUHUHU .. Aper pon ak sayang giler kat ko !!Banyak kenangan manis ak dekat kampung dye . Pernah sekali tuh , ak dah terdesak sangat . sampai dye boleh beli kan ak pad .i means " kotex" coz time tuh ak datang bulan then ak lupa nak bawak . Emergency la kater kan . Ak x bujet yang dye tak beli la lepas ak bagi thu yang ak datang bulan . Sekali dye kluar pergi ke kedai then dye beli kan . Betapa malu nyer ak . Bukan senang nak cari lelaki yang jenis cmni . Ape pon , ak bahagia sangat biler dengan dye . Memang pengalaman pahit la bagi ak coz ak malu sangat dekat dye . First tima seorang lelaki then bF ak pulak tuh yang beli kan . L.O.V.E. U SAYANG ,,!!!!!

               
  Semalam kan , ak happy sangat biler dengan dye . Dye kol then kiteorang berbual macam orang x pernah ade hati la . Due-2 satu kepala . Maksud ak , bukan 1 kepala di cantum kan . HAHA ! paham-2 dah la . *sporting * Ak boleh layan kepala dye and dye pon boleh layan kepala ak . Kadang-2 guna 'KAU AK ' jer biler nak cakap . Tp selalu nyer time gaduh jer guna kan perkataan ni . HUHU ! not everyday la . Ni mkn nyer ! Macam biase la . sweet jer biler dengar suare dye . Lembut . Klo perempuan yang ganas pon boleh cakap slow jer dengan dye . HUHU . ter overting pulak . :) .Bukan senang nak cakap happy-2 time kol coz ak selalu klo gayut dengan dye pon tima waktu malam selalu jugak la asyik berfighting-2 . X syok kan . Tp bg ak , klo kiter x pernah gaduh macam x best jer kan . E2 bagi ak la ! :) .Pagi td dye kejot kan ak kol 6.30 a.m .Dye sroh ak solat subuh . L.O.V.E u sayang , ! THANKX eh . Len kali boleh kejut kan lagi . Klo di cerita kan pasal R.I.N.D.U . Bby rindu la dekat b .Dah lme kiter x jumpa kan . MISS U so much . But hari isnin ni kiterorang jumpa . Xsabar pulak rase nyer la . Rase nak peluk-2 jer dye . HAHA ! ish ! lebih-2 pulak ak ni .Pejam celik- pejam celik dah nak masuk new year dah kan ! so kirenyer hubungan ak dengan dye dah nak masuk 1tahun7bulan la. Klo di kira-2 bulan6 tahun depan 2012 hubungan ak genap masuk 2tahun . Ak harap hubungan kiteorang ni berkekalan . Aminnn ~~ . Ak x sanggop nak berpisah dengan dye . Dah banyak halangan yang kiteorang hadapi . Susah senang kiteorang bersama . Dye pernah cakap dekat ak ' Klo ade 1botol air ,tp kedua-2 kite haus and perlukan air , dye akan utama kan ak and bagi ak minum air tuh dlu ' . Biler ak dengar , rase macam puteri la pulak . Tp lahmdulillah la , hubungan kiteorang still berkekalan walaupun kerap bergaduh . E2 sebab la ak cakap, dye ni sabar jer layan kerenah ak . Lelaki yang banyak sabar dengan perangai ak then kerenah ak . Tepat kol11 a.m ade lah time waktu dye bangun tidur . Macam biase la , dye akan kol ak .Dye kater klo boleh setiap pagi dye celik kan mate dye , dye nak dengar suare orang yang dye sayang . Iaitu ak la ! . Biase la kan , suare orang baru bangun tidur . Tp sweet jer bila ak dengar suare dye . Ak suka bila dye cakap lembut jer dengan ak . Then ini la selalu ak cakap kan apabila dye dah bangun * Hye sayang ! . dah bangun .. mesti mucuk kan ! . HEHE , sekarang ni bby nak b bangun pergi mandi .Lepas mandi pergi breakfast sne .Jangan x makan pulak . Then jangan lupa kemas katil tuh .' Ini lah pesanan yang ak selalu ingat kan kepada dye . Bby harap b ikut tau . OKEYHH .! . :) 



♥ Kalau suka kan seseorang , jangan bagithu si dye ♥


♥ kalau kita suka kan seseorang, jangan bagitahu si dia . ♥ Tapi luahkan lah pada Allah . BeritHU Allah . ♥ Allah Maha Mengetahuisiapa jodoh kita . ♥ Cinta si dye dalam diam . ♥ Dari kejauhan disulami ♥ Kesedaran dari keikhlasan ♥ Jika benar cinta itu kerana Alah . ♥ Maka biarlah ia mengalir aliran ALLAHc♥ Kerana hakikatnya ia menagalir berhulu dari ALLAH ♥ Maka ia pun berhilir hanya kepada ALLAH ♥

 
 Hari ni . ak malas nak type banyak coz penat . Baru jer balik dari manda manda dekat selayang ! . Ramai jugak la orang tdi . Yang ak x boleh bla nya , setiap orang ade pasangan . Jeles pulak ak di wat nyer . Ak biler la lagi kan . Sweet jer ak tengok dorang . Awak , nanti kiter pergi sama-2 eh . Kiter jeles kan sume orang ade kar sana nanti .Kita anggap dunia ini kita yang punya . HAHA . Ak sayang ko la giler ! Giler pon x macam ak . Ak pon type macam dah x betul .Esok-2 ak sambung balik eh . Cuma ak nak cakap si dye tengah ade masalah . Huh ! Ak pon x thu macam maner nak buat . Ya Allah , ko tolong la jauh kan dye daripada sebarang masaalah . Aminnn ~~ . K bye :) Mood : Tired now .

 

Ak rase sedih sangat ari ni . Memang rase macam nak menangis jer . Ko nak thu sebab per ak rase macam nak nangis ! Sebab ko ! Ak dah cakap jangn ade utang dengan membe ko ! Tp ko degil . Naper ark !! Bukan ak tak pernah nak pesan dekat ko ! Nape ko susah sangat nak dengar ark ! Ak ni banyak menyusah kan ko ker ?? HAH ! Tp per yang ko dah buat . why u do that ! WHY !!!!! Ko memang x syang kat ak kan ?! Sampai mebe ko sendri amek fon ko then ak jadi mangsa coz tak dapat macj dengan ko . Ko tahu tak yang ak rindu sangat dekat ko ! KO TAHU TAK ! Ade ko pikir tuh suma . HAH ! Ikut kan ati ak nak jer ak lempang ko coz ak geram sangat . Nasib bek la ak tengah penat tadi . Ak dah banyak sabar la dengan ko . Klo ko sayang kat ak , ko x kan wat cmtuh la weyyh !!! Ak marah ni pon coz ak rindu sangat dekat ko !! then ak sayang sangat dekat ko ! . Ko x pernah pikir tuh suma . KAN !!!! .

No comments:

Post a Comment