Tumblr Mouse Cursors

Friday, 20 January 2012


2012

Diam x diam kiter dah masuk 2012 . Then ak x sangka hubungan ak dengan dye still lagi . Kalo di kira kan hubungan ak dengan dye dah masuk 1tahun 7bulan . Alhamdulillah still berkekalan . Tak sabar pulak rase nya nak sambut hari valentime kiteorang . Bulan6 nanti .


Ini la gambar ak dengan si dye dekat MidVelly ♥ Time ni kan ,ak last la dapat jumpa dengan dye coz dye dah nak balik kolej dekat Melaka ♥ Mybe lepas ni ak dengan dye jarang la jumpa ♥ Ikot kan ati nak jer jumpa dengan dye tiap-2 hari ♥ Bnyak la pengalaman biler ak dengan dye ♥ Bayang kan la , dari pukul 10pagi sampai la pukul 7 petang ak kluar dengan dye ♥ Coz tiket kiteorang time tuh pukul4 ♥ so nak x nak terpakse lah menapak kejap dekat midVelly tuh ♥ Ak dengan dye jalan-2 dalam mall tuh ♥ Makan-2 , borak-2 ♥ snap-2 gambar and bnyak lagi la ♥ Yang ak x boleh lupa kan , ak dengan dye suka sangat kutuk-2 orang ♥ Tp orang kutuk kiteorang x pkir pulak ♥ HAHA ! bukan per , just nak ilang kan boring jer . Ko tengok muka ak , then ak tengok muka ko ♥ ARGGGHHH! boleh jadi maigren jer ♥ Aper pon ak minx maaf banyak-2 eh ♥ Macam la dorang dengar ak minx maaf ni ♥ HAHA ! Lantak la ♥ Ak happy sangat bler dengan dye . Esok b dah nak balik , jangn lupa kan bby eh ♥ jaga dri tau kat sana ♥ x moh gatal-2 , x moh nakal-2 tau kat sana ♥ Lepas ni b kene bangon awal la kan coz ade clss ♥ padan muka ♥ Selalu sangat ejek bby ♥ bby kat sni sentiase ingat dekat b ♥    LOVE U SAYANG ! ♥.

         ♥ Gambar saper la dalam Hp tuh ♥


                        ♥  Pulang kan balik Hp bby ♥ 



.............................................................


.............................................................

Semua ni gambar yang sempat ak ambil gambar dengan dye . Banyak kenangn manis ak dengan dye .


...........



♥ HATI RASE BERDEBAR ♥

Sayang , esok balik kolej hati-2 eh . Hati bby x tahu la kenapa , rasa xsedap ati jer . But i dont know about what ! . Nanti dah samapi kolej , sayang ingat kan per yang bby pesan .
       
                    ♥  sayang jangn lupa mum-2 
           Jangan lupa solat . 
           Jangan gatal-2 dekat sana tau .  
          ♥  Jaga dri eh kat saner . 
          ♥  Jangan ade hati nak ponteng kelas . dengar tak !!! :)  

          ♥  I LOVE U SO MUCH  ♥  





    ..........





 Malam ni dye kol ak . Everyday tiap malam dye akan kol ak . Thanks sayang . Emmmuuaaahhhxxxx .. !!  e2 jer ak sempat tulis tok malam ni . k bye ....




.Nah saya bagi kat awk . 




.....        .....     
                                                 


. 9 Jan 2012  . Dye balik ke kolej .

  Hari ni dye dah nak balik Kolej dekat melaka dah . So said . Ak x tahu lagi maner nak cakap coz ak sedih pulak rase nya . Lepas ni cmfrm-2 la ak dengan dye jarang sekali jumpa . Tp orang ade kater , klo kiter selalu jumpa pon tak bper elok . Ntah la , bagi ak klo boleh setiap ak ak nak jer dengan dye sentiase . Sayang ingat kan pesan bby per ?? Tdi dye baru jer kol ak mengatakan yang dye dah nak onderway ker Kolej . Ak just doa kan semoga perjalanan dye selamat pergi dan selamat pulang . AMin~~~~ .. 


. Time ni sempat lagi ak amek gambar dye .
Tak lama kemudian dapat jugak ak mcj daripada dye . Dye send kat ak yang " b dah sampai dah . Bby jangan lupa mum-2 . b nak stel kan pasal rumah . paper hal nuat call me back k . Love u sayang . Mmmmuuaahhxxx . Syng bby sangt-2 . Miz u  sayang . Kbye-2 . Aslkm .. I MISS U SO MUCH . " dye nak stel kan rumah tuh coz dye xdapat tempat tinggal lagi . Maklom la , kolej dye ni kne cari rumah sewa sendri . Yang penting dye selamat jugak sampai  kat kolej . Alhamdulillahh ~~






..........

Boring la pulak rasa nya biler kita tak mcj , tak kol . Boring sangat-2 la . Ak tak tahu nak buat ape . Tambah pulak ak dengan tak ade kredit then si dye pon buzy tengah siap kan draf . Ak  tak tahu la draf ape yang di wat nya . B , bby boring sangat la sayang . Agak-2 biler boleh siap eh . ! hmmm . cepat la . ~!!! .
Tak per la sayang . b buat jer la dlu kerja tuh eh ..BBy tak kesah pon . Cuma ak nak cakap dekat kau , yang ak boring sangat .








..... .....



21 Jan 2012

Dah lama aku x tengok blog ak ni . Rindu rasa nyer la . Mak ai , x boleh bla betol . HEHE !! Bukan per , aku x boleh nak edit my blog pon coz my Love ak pinjam My latop .  Aper-2 pun aku nak mintak maaf .
Cuma ak nak bagi tahu yang hari ni aku balik kpg . Rumah mak ak lah . Dye teman kan ak balik tadi . Terlepas jugak rindu aku dekat dye . Thanks sayang coz teman kan bby balik . Tp sumpah aku cakap memng ramai orang maklom lah, Raya China kan , saper yang tak nak balik . Betul tak ?? Aku samapi klang dengan dye pon , ade la dalam pukul8 . Tap kiteorang sempat la makan-2 dekat Midvelly .. Lapa ouh .. !!! Then macam biase la , malam dye akan kol aku .  Dye akan buat super saver then dye akan kol aku . Tengan happy bercakap ni , tb-2 percakapan ak ni buat kan aku mengalir kan aor mata jer . Nak tahu kenpa ??? Makne tak nyer , ak dah tertipu dye . BBy mintak maaf sayang . memng time tuh bby tak ingat lansung . * just ak dengan dye jer tahu hal ni * Mintak sorry eh :) . tp sayang tak perlu la kot cakap macam tuh dekat bby . Bby terasa sangat itu yang dah tak tahan then mula la air sungai mengalir kat muka aku .MyEm0.Com Tp tak per la , bby paham b tengah sakit ati . Then b pon ade cakap yang b percaya dekat bby no 100% . why sayang ??? besar sangat ker kesalahan bby ni ..Hmmmm ...Nasib bek makin lama aku bercakap dengan dye , dye boleh cool . Klo tak , malas aku nak layan . HEHE . wat sakit ati jer kne marah . Lagi pun bukan ak reti nak pujuk-memujuk pon . 







No comments:

Post a Comment