Tumblr Mouse Cursors

Monday, 30 January 2012

❥ Best ker bercinta ?? 


 Hmmm , kila tulis tajuk ni coz ade orang tanya dekat kila . Best ker bercinta ?? I think best but u all kena lah bersabar dengan pasangan u all . Kalau tak boleh sabar , kila pun tak boleh nak kata apa . Sebenarnya , bercinta ni banyak sangat dugaan kita  .Kadang-kadang suka, kadang-kadang boleh buat kita menangis .Tp semua tuh dah biasa dah bagi kila . Bende tuh la nanti yang buat kenangan bagi kita bila kita dah tiada dengan dye . Senang cerita , korang cari pasangan yang mudah fahami isi hati korang , perangai korang and everything la . Dalam kisah cinta kila dengan Muhamad Najib ni . Iaitu Bf kila sekarang , dye tahu segala-galanya tentang kila . Perangai kila , bende yang kila tak suka then bnyak lagi la . Antara kila dngan bf kila ni , kila lah yang keras kepala sikit . 

Dye la yang sanggop sabar dengan perangai kila ni . Kalau dye tak sabar , mybe kiteorang tak bersama sampai sekarang . Kadang-kadang kalau kita tengah marah , kita tak sedar apa yang kita cakap .... betol tak ?? so bagi kila dye la yang banyak sabar dengan perangai keras kepala kila , dye sanggop buat apa jer untuk kila . Pernah sekali tuh , kiteorang bergaduh . Memang bergaduh besar . Dye sanggop datang jumpa kila nek motor , kebetulan pada hari tuh cuaca macam nak hujan . Memang dah hujan dah pon time tuh , Dye sanggop datang jumpa kila nek motor , sanggop redah hujan tuh dari Melaka pergi ke Negeri Sembilan . Mybe korang ingat dekat jer Melaka dengan Negeri Sembilan . Tp bagi ak , tak semua lelaki sanggop buat bende tuh . Memang tak di nafikan , dye memng seorang yang panas baran . Tp kila selalu ingat atau pesan dekat dye , plesss tolong kawal baran bie tuh . okeyhh !!

Biler kila selalu pesan , alhamdulillah .. dye okeyh .Kila nak pesan dekat semua pasangn yg dah bercouple , bila dye tengah marah korang senyap jer . Biar la dye nak maki ker , dye nak cakap apa ker . Wat bodo jer . Nanti dye dah penat mesti dye senyap then time tuh la korang cuba cakap slow-slow dengan dye . Mesti dye cool balik lepas tuh . Cayer la cakap kila . 

◕‿◕
εїз good luck okeyhh . εїз



2 comments:

  1. so this is the answer to my question? ok, thank you kila :)

    ReplyDelete
  2. nice blog, kunjungan pertama nih,, followback

    ReplyDelete