Tumblr Mouse Cursors

Saturday, 28 January 2012


 Cinta muka buku 


✿ HAHA ! kenapa ak gelak pulak ni . puih ! cinta muka buku . hmmm kalau nak diikot kan dalam kisah cinta ak ni . Ak pon cinta muka buku jugak . Memang kelakar kalau nak cerita kan balik kisah cinta ak ni . Selalu nya , lelaki yang cari perempuan . but ak , ak yang cari lelaki tuh . HEHE ! Lantak la , dah jodoh ak dengan dye . Memang first, dye antar chat dekat ak . then kami pon selalu jugak la berchating . Ak happy biler chat dengan dye time tuh . 

Dalam berapa minggu ak berchating dengan dye . Dye start mintak nombo telefon ak . Mak ai ! mula-mula ak tak bagi pon nombo telefon ak tuh coz ak bukan senang nak bagi nombo kat mana-mana laki yang ak tak berapa nak kenal . Yang ak ingat time tuh , ak cakap dengan dye nak nombo public tak ?? Then dye jawab " tak nak la " HAHAHA . Ak gelak-gelak kecil jer time tuh . Padan muka dye .

Tak lama berapa minggu tuh , dye mintak nombo ak lagi , then ak pon bagi jer la . Niat ak time tuh , just nak kawan jer tp teros terang ak cakap ak dah mula ade perasaan dekat dye . Then kenapa tibe-tibe lepas jer ak bagi nombo telefon ak dekat dye . Malam tuh dye kol ak teros . Entah kenapa tiba-tiba ak tanya dekat dye dah ade awex ker belom  ? bukan per , ak bukannya suka nak layan pakwe orang ni lagipon ak bukannya perampas . okeyhh! Korang nak tahu ape dye jawab . " dah ade gf dah " 

pergghhh ! time tuh ak terkejot . rupanya yang ak layan selama ni dah ade gf . ! then ak cakap kat dye . " ok lah , dah ade gf kan ? k bye " but time tuh dye x nak mati kan telefon coz nak bercakap dengan ak lagi . Dalam berapa minit ak gayut dengan dye , ak terus pergi ke laptop then tulis kat status . Yang ak rasa kecewa sangat coz selama idop ak , ak tak pernah cari lelaki . Selalu lelaki yang cari ak . Bukan nak poyo . but kenyataan .

Then ramai jugak la yang balas . Yang tak boleh bla nya , ade sorang mamat ni  promot nombo dye pulak kat status ak . HAHAHA ! Malam tuh dye pikir-pikir kan balik dan ahkir nya dye putus dengan awex dye ni . Mesti korang pikir ak jahat kan ?? tp tak . dye ade cerita kat ak . Time ak first-2 couple tuh , ari tuh jugak dye caouple dengan perempuan tuh . Dye ade cakap dekat ak lagi, dye saja mintak couple dekat perempuan tuh ,then perempuan tuh terus setuju . sedang kan dyeorang tak kenal satu sama lain pon .Then bila potos perempuan tuh just say ." ok" . Last-last ak couple jugak dengn dye . cm tak cayer jer . 


BBY SAYANG BIE 
( 1 YEARS 7 MONTH)







1 comment:

  1. awak... :) nak tanye something.. err, best ke couple ni?

    ReplyDelete