Tumblr Mouse Cursors

Tuesday, 31 January 2012

Im happy today 


✿ Hye korang . Mesti korang nak tahu kan kenapa kila tiba-tiba tulis tajuk "Im happy today " tak betol ker ?? Hehe . Tak ade la .  Mesti bila  korang baca macam tak berminat jer kan  ,Its okeyhh . Kila tak kesah pon . Lagi pon , blog ini kila anggap macam kawan yang ke-2 untuk kila luah kan apa yang kila rasa . Tak kesah kan . ?? Kila nak story ni , malam tdi bf kila Muhamad Najib kol kila . Dye memang selalu kol kila pada waktu malam . Biasa lah , kalau dah guna maxis kan, tak sah kalau gayut malam-malam guna S.S .Korang tahu tak s.s tuh apa ?? the true name is Suversaver . Dye memang pernah cakap dekat kila , dye tak boleh kalau before sleep tak dengar suara kila yang merdu ni . Mak ai , poyo pulak !!

Tp memng betul dye cakap macam tuh . Yang kila sakit hati nya , dye suka kenakan kila . Bie jahat kan !! Dye memang suka sakat kila ni .Sepanjang kila gayut dengan dye , kiteorang asyik gelak jer . Biasalah , kalau dah due-due masuk air , memang tak jadi apa la kan .  Gelak jer lah memanjang . Dalam banyak cerita yang kiteorang gelakkan tuh part kila nak ambil lesen . Korang nak tahu tak , yang tak boleh bla nya pasal Bf kila ni ,time nak amek lesen kereta pon dye nak teman kan . Dye cakap , dye tak suka kalau orang yang ajar memandu tuh sentuh-sentuh . 

Hehe , kelakar pon ade gak . Mybe setengah orang anggap terlalu kongkong pasangan tuh . Bagi kila , terkongkong tuh tak adalah . Cuma kila anggap this is normal . Dye tahu apa dye buat then bersebab kenapa dye buat macam tuh . Kila bersyukur sangat kerana hidup kila ni disamping dengan orang yang sayang  dekat kila. Dye betol-betol jaga kila , pakaian kila , pergaulan kila , solat kila ,time kila tidor and time kila bangon Alhamdulillah...... Cuma satu jer dye pantang , dye tak bagi kila keluar malam ! kadang-kadang tuh kila degil la jugak dan korang nak tahu limit kila bangon tido pukul berapa ?? pukul9 .Itu dah di tetap kan oleh dye .hehehe

Dye akan kol kila suruh bangon . Paling lambat pon pukul10 . Haiiiii .... apa pun , terima kasih sayang sebab bersama dengan bby .Mesti korang ada pengalaman jugak kan . Kadang-kadang kila jeles tengok dekat kolej kila ni berjalan dengan pasangn couple dyeorang . Arggghhhh !!! Bby rindu sangat dekat Bie !! ..Kila lupa nak bagi tahu kat korang , dah masuk bulan Februari kan ???? So, hubungan kila dye Bf kila dah masuk 1years 8month . Macam tak sangka jer kan . Korang doakan hubungan kila ni akan kekal 
okeyhh !!!!. 






1 comment:

  1. tak jumpa shoutbox..tinggalkan pesanan kat sini..entri untuk hari ini,gravy mudah dari dapur suebee

    ReplyDelete