Tumblr Mouse Cursors

Saturday, 21 January 2012



Soalan yang ak tak sangka 


Aku nak cerita kan kat korang . soalan ni bagi ak tak sangka lansung . Soal ' KAHWIN ' . Wah ! tak sangka ak . ish !! gatal btul ak kan . mana tak nya , umur ak pun dah nak menjangkau 20tahun . genap 16.04 umur ak 20 tahun . Rasa macam dah tua pun ade gak .First , ak dengan mak ak cerita la pasal biler ak abis study . then ak jawab la , mybe tahun depan ak baru abis . Ak amek kursus Diploma in nursing . So 3 tahun la ak kena study . Tengah bercerita pasal study , terkluar pulak dari mulut mak ak soal kahwin . Then mak ak tanya . ' Ko betul ker nak kahwin dengan si Najib tuh .?? " Najib tuh my bf ak la yang ak tengah couple sekarang ni . Ak just boleh jawab , InsyaALLAH , kalau ade jodoh ak kahwin la dengan dye . Lagi pon dye dah paham dengan perangai ak then ak pon dah paham dengan perangai dye . Yang tak boleh bla nya , Rumah ak dengan bf ak ni dekat tak dekat , jauh tak jauh la . But boleh la , tak ade la makan bnyak masa . ade lah dalam 20minit mybe dah boleh sampai kat rumah dye . So korang dah boleh bayang kan ? kan ? Nak tahu per mak ak cakap . " Nanti ko dah kahwin , time balik raya ko jangan asyik balik rumah mak dye jer ?? " HEHEHEK . kelakar jer biler ak dengar dari mulut dye . Ak pon tak pikir kan lagi pasal bende ni . Malas la nak pikir .   

1 comment: