Tumblr Mouse Cursors

Wednesday, 22 February 2012


Hello semua .. Asslamualaikum. Kali ni kila nak story about friends . Korang semua mesti ade kawan kan ? betol tak . Semua orang suka berkawan . Kepada sesiapa yang tak suka berkawan tuh , try la cari kawan ok . ! jangn sombong sangat . okeyhh .But korang kena la pandai memilih kawan . Salah pilih kawan , boleh makan diri korang nanti . Kila pon ade kawan jugak . Kila ni suka berkawan sikit . Tp kalau gaduh tuh , HEHE ! paham-paham sudah la yer . Kadang-kadang ramai orang kata , kawan untuk suka-suka memang banyak .Tp bila kita ade masalah kawan-kawan semua nya lari ?

yeke ?? I think betul la kot . Mybe sesetengah kawan macam tuh coz kila pon ade jugak pengalaman macam tuh . Nak buat macam mana kan , kita ni manusia . Setiap manusia ade buat silap . Termasuk lah diri kila ni juagak . Hari ni kila posting dekat mork ward di kolej jer . Next week baru kila start balik ke selayang tok posting di Hospital Selayang . "Posting tuh : praktikal tau " .Kila dengan kawan-kawan kila ni semua nya satu kepala sikit . 

Tapi jenis kila , kila tak suka sangat ade kawan yang tergedik-gedik , bujet ko tuh lawa ! THEN kila tak suka orang yang sombong . ! HUHU . Korang nak kenal tak kawan-kawan kila . Dyeorang ni lawa tau , tapi blog kila ni bukan tempat nak cari kekasih atau buah hati eh . HEHE


εїз Ha! ini la kawan-kawan kila.Time ni mdm kila tengah mengajar sempat lagi kteorang snap-snap .HAHA ! mdm kila pon ROCK .so , tak ade hal la .εїз 

                   
εїз HAHA ! kelakar la tengok pic ni . Time ni ade orang buat lawak depan kiteorang . So dah tak tahan , ak per lagi . Tergelak jer la. Kalau korang nak tahu , sebelah kila ni nama dye Rabiatul . Tp budak-budak kelas panggil dye "aretoy" . Mulut paling becok dalam class dye la. Tak lain tak bukan lagi εїз 
So korang pon dah kenal kan dengan kawan kila . 
✂--Korang nak tahu tak ni siapa ? Ni la kila . Comel tak ? HAHA ! perasan jer kan . Korang nak tahu tak , budak ni la paling pendiam dalam kelas . HAHA ! boleh cayer ker ? Apa pon , thanks coz baca entry kila ni  . Nanti kiter jumpa lagi okeyhh .



No comments:

Post a Comment