Tumblr Mouse Cursors

Sunday, 19 February 2012

  Kenangan aku dengan dye 

Hari ni aku jumpa dengan si dye . Siapa lagi kalau bukan bf aku sorang ni . Aku sayang sangat dekat dye . Dye taman kan aku balik kolej , alang-alang aku nak balik kolej ker seremban tuh , singgah midvelly kejap . Biasa la port aku kadang-kadang lepak dengan dye . HUHU ! tapi tak ada la selalu . Boleh kopak kalau setiap hari . Hari aku nak tengok wayang dengan dye cerita " Hantu dalam botol kicap " Lebih kurang la tajuk tuh .

Tiket wayang aku pukul 5.30 ptg . Lama kan nak kene tunggu . Sabar jer la . So sementara tunggu tuh , aku dengan dye lepak kat garden . Minon-minom kejap . Nak hilang kan boring , aku dengan dye snap-snap la . Biasala kiteorang .◕‿◕  



       

Bby dah cakap kan bie jangan hisap rokok . argggghhh! strees la aku dengan ko nie bie. Macam mana la aku nak ajar mamat ni . ngeee~~ sabar jer la . siap hisap depan aku lagi tuh .



            
kenangan yang aku tak boleh lupakan ialah sementara nak tunggu tket wayang aku 5.30 .tuh , aku dengan dye  masuk tempat bowling kat situ then main game kat dalam pusat game tuh . Dye bersebelahan dengan tempat bowling tuh jer . Memang macam budak-budak aku time tuh . Ade satu permainan aku main dengan dye . Tp nama permainan ak tak tahu la pulak . Memang time tuh pon , otak aku dengan dye pon giler-giler . so layan kan jer la . HAHA ! 

 korang pon boleh bayang kan tak . Masing-masing dah masuk air . Memang tak jadi apa lah kan . Bnyak permainan aku main hari ni dengan dye .Sempat ak lawan dengan dye siapa paling banyak jaring kan bola . Permainan ni lebih kurang macam bola keranjang . Tpi dye just sedia kan bola dengan jaringnya sahaja . So , aku dengan dye pon baling-baling la , then dye ajak aku makan ais-cream . Orang nak blanja kan , ak on jer la .

Sorry la kalau korang tak paham dengan story kila ni . Penat sangat .! ! Balik-balik , mandi teros update kat blog . Tp bagi aku , ni lah hari yang paling bermakna bagi aku . First time bagi aku , aku dapat Bf yang satu kepala dengan aku dan sanggop layan kerenah aku ni . Love you so much bie !!

εїз


3 comments: