Tumblr Mouse Cursors

Friday, 17 February 2012

  Nursing
◕‿◕


 Ini la aku kila .. budak nursing yang paling baik dalam ward . HAHA ! nampak macam baik kan . Kila dah lama tak update dekat blog ni coz kila tengah praktikal sekarang ni . Kila praktikal dekat hosp. Selayang . Bnyak pengalaman kila dekat hospital tuh . Korang nak tahu tak . First-2 kila praktikal dekat hospital ni . kila masuk satu ward ni . Kila bukan nak kutuk la , tapi sakit hati la pulak kan . sturf-2 nya wat kiteorang sakit hati sangat . Aper yang kila dengan kawan-kawan  kila wat semua nya tak kene .

Rasa dah tak ada mood jer nak praktikal dekat ward tuh lagi . Huh! Kila tak kesah lagi kalau dye suruh wat itu ini , Tp time kiteorang tengah buat discussion jangn nak paksa-paksa kiteorang wat kerja . Tak minat la . Nak mintak tolong sekali pon , tak salah kalau cakap baik-baik dengan kiteorang . Kiteorang bukan jenis nak curi tulang . Kalau nak cerita kan memang panjang then wat sakit hati jer la . Dengan madam-madam kiteorang pon sakit hati jugak dengan sturf-sturf  dalam ward tuh . Yang kejer jadi J.M pon , ko jangn la nak over macam ko tuh sturf nurse la pulak kan . ! 

Last-last , kiteorang dapat jugak tukar ward . Kali ni , bagi kila ni la ward yang best , tenang jer bila buat kerja  . Sturfnurse pon okeyh jer dengan kiteorang . Tengok dyeorang pon happy jer bila berkerja dengan kiteorang semua . Harap-harap lepas ni , dapat lagi ward yang paling best , and rasa happy jer bila buat kerja . 


No comments:

Post a Comment