Tumblr Mouse Cursors

Friday, 27 January 2012



♬ ♪ ♩ ♫ ♪


Bila ak tengok picture ni , ak rindu sangat dekat dye . Muhammad Najib ,BBy sayang sangat dekat b ! Ak tak nak la jadi macam dalam picture kat atas ni . Kalau korang tengok first , kita bercintan tahap sakan then makin lama dah boring , kita putus . Kebanyakan couple akan jadi macam ni punya . 

Semalam sayang ada bagi thu kat bby nak pergi ikut membe trun laut kan ?? Ak tak kesah pon kalau ko nak pergi ,cuma ati ak ni rasa macam tak sedap jer . That's why , ak macam bagi tak bagi jer ko pergi takot something happend jadi kat ko . Lagi pon ko ade cakap dekat ak , kat sana musim hujan kan ?? So memng ak tak kan bagi la . Ak tak bagi ni pon bukan sebab ak kongkong idop ko , cuma ak tak nak kehilangan ko dalam idop ak .


 ~~ .. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ..~~


No comments:

Post a Comment