Tumblr Mouse Cursors

Saturday, 28 January 2012


... Rasa sakit sangat ...


ღ Korang nak tahu kenapa ak tulis tajuk ni ?? penyakit ak ni tak ade la teruk mana pon cuma sakit tekak , batuk-batuk , selsema . Dah berapa hari dah ak macam ni . Tak tahu la kenapa . Ak dah makan ubat dah . Tp still macam ni . Ak rasa macam dah tak tahan jer . Memang tak selesa lansung .

Ikot kan hati nak jer ak korek-korek kat anak tekak ni . Membe ak ade suruh ak pergi klinik . My mom pon ade pesan kat ak pergi klinik tp tak ada sapa yang nak bawak . Ak takut lagi teruk batuk ak ni . Argggghh !! any body want to help me ?? Bf ak bukan nya dekat dengan ak . Dye pon ade kat melaka sekarang tengah stdudy . Hmmmm 

Aku harap batuk aku ni baik lah lepas ak makan ubat . mama , along tak sangup lagi dah .


No comments:

Post a Comment