Tumblr Mouse Cursors

Wednesday, 25 January 2012

◕‿◕ 
...................

Today , ak macam tak berapa nak sihat la . I dont know why ??  lepas jer ak minum dekat sebuah kedai , terus ak rasa macam sakit tekak dah badan ak rasa lemah sangat . tak tahu la kenapa . mybe air yang dye tak berapa nak bersih kot . But memang pon coz time ak nak minum tuh , cawan tuh diaorang tak basuh dengan bersih la . Terus ak sakit tekak macam ni . suare ak pon dah bertukar . biasa la kan , kalau orang sakit tekak macam mana . suara pun berubah . Dengan tambah selsema nya . Ak tak berapa sihat sangat ari ni tp ak still kuat kan diri tuk pergi ke kelas . The class very important for me . so nak tak nk , ak kne jugak go to the class . Tp ari ni alhamdulillah , tak ade benda yang menipa diri ak . Cuma itu jer la ak nak cakap , yang ak tak berapa nak sihat sangat . My mom tak tahu pon ak sakit . Lagipon , ak tak nak risau kan dye . Better ak senyap . Mybe itu yang terbaik . Kalau korang pon , korang akan buat macam tuh jugak kan .. Tp kalau anak yang manja tuh , no komen la . paham-2 sendiri la okeyy .










No comments:

Post a Comment